Thursday, December 31, 2009

Digital Scale With Body Fat Weight

Posted by Mar at 12:08 PM
Hari tu ambik katalog "You Are What You Eat". Cold Storage punya. Diorang letak kat CF. Mar pun ambik satu. Bagus la katalog ni. Ada macam-macam barang untuk orang-orang yang tengah nak kuruskan badan dan sangat particular dengan diet-diet ni semua. Bagus untuk menghabiskan duit pun ya jugak. Hahahaha.




Belek punya belek ternampak la digital scale with body fat weight cap First Choice. Harga RM49.99. Harga promosi sehingga 18 Januari 2010. Harga asal RM89.99.


Rasa macam rugi pulak kalau tak beli. Murah sangat ni sebab hari tu tengok kat Carrefour pun harga RM100++ kalau jenis yang boleh measure body fat sekali. Lagipun digital scale yang Mar guna sekarang ni tak boleh check body fat. At last Mar beli jugak tapi sorok kat bilik Mak sebab takut Encik Suami marah sebab digital scale sampai dua kat rumah ni. Kalau dia baca blog ni mampus la Mar kena tiaww nanti. Diam-diam tau. Ni rahsia kita-kita jer tau. Hehehe.

3 comments on "Digital Scale With Body Fat Weight"

faradiba on 1:30 AM said...

eii best nyer..CS mane? wangsa walk ke? nak jugak mesin penimbang

Mar on 7:30 AM said...

yupp..cold storage kat wangsa walk mall. beli cepat. consider murah la jugak tu sbb boleh check body fat. cepat2 sebelum kehabisan.

Mar on 7:35 AM said...

kalau nak kirim kat akak bagitau la sbb kak mar memang almost everyday pergi wangsa walk mall

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal