Friday, December 18, 2009

Menonton filem Papadom di panggung wayang persendirian

Posted by Mar at 12:27 PM
Orang lain dah berkurun berabad tengok Papadom ni. We all baru terkedek-kedek nak tengok. Tak sangka masih ditayangkan di private cinema ni. Bertuah rasanya. Kalau tak melepas la nak tengok.




Private cinema ni best sangat. Tak ada kerusi panggung bagai tapi disediakan sebuah katil queen size dengan 4 biji bantal, 2 kusyen kecil dan selimut tebal. Waduuuuuhh...tak pernah rasanya menonton wayang seenak ini. Sangat comfortable. End up Mar tertidur separuh jalan membuatkan partner di sebelah bengang. Nasib baik tak berdengkur. Kalau tak lagilah dia rasa macam nak ketuk kepalaku. Hahahaha.




(Private cinema la sangat kan. Padahal tengok kat bilik yang dah macam tongkang pecah tu. Encik Suami tak ada kerja pergi set up LCD projector semata-mata nak tengok Papadom. Layankan ajer la kan janji dia happy dan yang penting dia tak serabutkan kepala Mar suruh set up dan simpan balik LCD projector tu. Hehehe.)

2 comments on "Menonton filem Papadom di panggung wayang persendirian"

Mia-Ina on 1:27 PM said...

wah enjoy & best cite ni...

Mar on 1:34 PM said...

mia, mar x sempat lagi nak tgk smpai habis sbb tertidur punya pasal hehe. mia ckp enjoy n best ni haruslah mar kena sambung tgk ni

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal