Sunday, December 13, 2009

Posted by Mar at 12:37 PM
Semalam berjalan-jalan trekking (kononnya) kat FRIM dengan Kucik (ber'cardigan' purple) dan Mimie (berkaca mata). Dah lama tak berjalan dengan diorang ni. Sambil jalan-jalan sambil ambik-ambik gambar. We all jalan-jalan dan mendaki kat Canopy Walkway. Lepas tu kena lalu kat jambatan gantung. Haram Mar nak naik sebab gayat la beb. Dah ler bergoyang-goyang. Mar ikut jalan biasa jer kat bawah. Mimie dan Kucik jer yang bersemangat waja lalu kat jambatan gantung tu. Jenuh jugak la nak menyudahkan perjalanan tapi tetap jugak teruskan hingga sampai balik ke pintu masuk. So layan la gambar-gambar kat bawah ni. Gambar-gambar keletihan dan kegedikan kami. Hehehe.

Next week nak pergi main layang-layang pulak kot. Kalau Encik Suami izinkan la. Kalau Encik Suami ikut lagi best. Bini orang ni memang tak sedar diri tergedik-gedik menyelit jugak nak join anak dara punya aktiviti. Aktiviti untuk menyihatkan badan tak apa kot. Hehehe.

















4 comments on " "

gerbera on 2:18 PM said...

cantik gambar awan tu

Mar on 3:46 PM said...

cantik kan? sgt menenangkan

Mia-Ina on 9:46 PM said...

nice sekali pemandangan tu mar...

Mar on 9:53 PM said...

mia, menikmati keindahan alam buat hati tenang :)

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal