Thursday, December 17, 2009

Aktiviti menunggu kereta siap diservis

Posted by Mar at 12:24 PM
Memandangkan awal pagi dah keluar rumah untuk servis kereta hari tu, maka tak sempat la Encik Suami nak breakfast kat rumah atau dengan kata lainnya bininya tak kuasa nak berpeluh-peluh kat dapur, melaram lagi baik. Hahaha. Mar pulak sebelum keluar rumah dah telan HL shake. Jadi tahap kebuluran Mar kurang la berbanding Encik Suami.
Seperti biasa bila nak tunggu kereta siap selalunya we all pergi la lepak kat kedai mamak belakang service centre tu. Encik Suami order teh tarik dan roti tampal. Bini beliau pulak order Metro Ahad sebab nak baca feedback pujaan hatinya Remy Ishak pasal kes pukul hari tu.
Untuk mengisi kebosanan, ketik-ketik la gambar apa yang patut kan. Kalau tak kang tak pasal-pasal nanti ter"order" roti tampal untuk diriku pulak. Hehehe.



Feeling konon-konon di alam percintaan.



Roti tampal sudah sampai



Menu lengkap Encik Suami yang sungguh tidak sihat. Sayang, bila nak stop smoking ni? (Ya, dia selalu baca blog ini, hehe)


Roti tampal setelah dipecahkan telur kuningnya.


Kaki isteri yang bosan dan bengang tak dapat makan roti tampal

Kaki suami yang kekenyangan selepas menyantap roti tampal, teh tarik dan Dunhill 14

6 comments on "Aktiviti menunggu kereta siap diservis"

Mia-Ina on 9:32 PM said...

wah sedapnya menu tue...dah setahun tak sentuh ni...aduhai...

wah-wah...mar kuat smgt ye...mesti suami puji kan? :-)

Mar on 10:10 PM said...

puji pn selalu
kutuk pn selalu
mengusik pun selalu
sengaja nak menguji kesabaranku hehehe

JMR on 11:59 PM said...

peberet ku..roti tampal..weeehooo

Mar on 6:00 AM said...

roti tampal sedap kaaannn hehehehe

noradzlina.kamdani on 8:25 PM said...

wow roti canai...
kite br 1 ali mkn sejak 99HTN ni...nikmatnye klu dpt mkn roti canai yek..

Mar on 10:13 PM said...

tu yg mar meleleh jer air liur tgk husband mkn.stress dibuatnya hehehe

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal