Sunday, November 01, 2009

Posted by Mar at 9:18 AM
Secara rasminya hari ni bermulalah cabaran 99 Hari Tanpa Nasi anjuran Kak Zel dari http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/. Mar masuk ni kira suka-suka jer. Bukanlah beriya sangat nak menang. Tapi kalau menang best jugak. Kalau menang dapat hadiah. Kalau kalah pun takkanlah berat tak turun sekilo dua sekurang-kurangnya kan. So, tak rugi apa-apa pun. Malah untung ada. Tak kiralah menang ke kalah.

Tadi dah suruh Encik Suami ambil gambar. Berat belum timbang lagi hari ni. Dah siap-siap ambik gambar tu semua nak kena email pada Kak Zel pulak.

Esok hari menimbang rasmi Mar. Potensi sangat besar untuk lihat angka pada digital scale itu meningkat. Redha jer la gara-gara kes pitam minggu lepas. Harap-harap cabaran 99 Hari Tanpa Nasi anjuran Kak Zel akan membantu kembali proses menurunkan berat badan Mar ni.

2 comments on " "

lemangcute@chah on 12:04 AM said...

wahhh...good luck.. lemang ucapkannn... chaiiiyokkk\(^o^)/

Mar on 12:30 AM said...

TQ :)

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal