Tuesday, November 10, 2009

Posted by Mar at 10:39 AM
Hari tu dah terdengar pasal Celebrity Fitness akan buka kat Wangsa Walk Mall. Hari Ahad first time jejak kaki kat situ. Hampir tergoda nak pergi kaunter Celebrity Fitness kat depan Cold Storage tu. Tapi macam berbelah bagi lagi. So, just stop kat depan kedai Rotiboy. Encik Suami sambar Rotiboy 2 biji.

Tapi malam tadi bila baca entri ni =====> http://sarafyda.blogspot.com/2009/10/celebrity-fitness.html perasaan tu jadi macam nak sangat la pulak. Apatah lagi bila memikirkan alangkah syoknya kalau boleh ajak Fyda empunya blog itu sama-sama exercise kat Celebrity Fitness nanti.

Nanti Mar akan pergi Wangsa Walk Mall lagi sekali. Dengar explanation diorang dulu cemana. Kalau rasa ok dan berbaloi, ada potensi Mar terjebak di sana. Apa pendapat you all? Ok ke tak Mar join CF?

4 comments on " "

sarafyda on 7:18 PM said...

jom la kak memeriahkan CF kat Wangsa Walk tuh...kadang2 bile kite bayar untuk sesuatu kite lebih bersungguh-sungguh untuk exercise, kite akan rase cam rugi jer tak pegi gym sebab dah bayar...tapi kalau bende tu free...kite akan sambil lewa jer...contoh mcm jogging kat titiwangsa...hahaha..tak penahnyer pun komited nak teruskan sebab kalau tak pegi jogging pun tak rugi...

Mar on 8:33 PM said...

tetiba semangat membuak2 nih fyda.kalau akak jadi sign up nnt kita jd geng gym together2 ek hehehe. besok kot akak pegi wangsa walk. dia accept credit card tak rasanya? (macam hampir confirm nih huhuhuhu). apa2 i'll update u hehe

sarafyda on 11:17 AM said...

accept kredit kad kan? tp sy pay pakai auto debit jer from M2U...bersemangatkan nak pegi gym...tak sabarnyer rase!!!! hhehe...

Mar on 5:30 PM said...

ha ah. kak mar bayar guna credit card. tu la. kak mar pun rasa tak sabar2. harap2 dapat la kurus hendaknya hehehe

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal