Sunday, November 22, 2009

Posted by Mar at 7:10 AM
Besok pagi Mak akan masuk wad.

Operation hari Rabu.

Berdebar.

Macam-macam debaran untuk minggu depan.

Debaran operation Mak.

Debaran assignment KISSM.

Debaran exam KISSM.

Debaran result exam.

Debaran posting.

Sedang melalui fasa berdebar-debar ni.

3 comments on " "

faradiba on 10:54 PM said...

nape ngn mak kak mar?

Mar on 5:20 AM said...

mak kak mar accident masa drive nak pergi kerja pastu terbabas langgar pokok sehari b4 puasa ari tu. so ada certain bahagian tulang belakang kira rosak & dah hempap nerves.tapi mak kak mar boleh jalan semua cuma tgn kiri tak boleh nak genggam.because of that doktor decide utk buang bahagian tulang yg rosak & replace dgn masuk besi kat situ sbb takut kalau biarkan nnt tulang yg rosak tu terus hempap nerves nnt jadi makin teruk pulak.

panjang betul explanation akak. hehehe. berangan nk jadi doktor tapi tak layak haha.jgn pening tau. doakan everything ok ya sbb doktor ckp this is consider major operation jugak. akak yg nervous lebih ni. mak kak mar relax jer akak tgk.

faradiba on 11:36 AM said...

ohh..insyaAllah..fara doakan everything will be okey..

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal