Saturday, July 10, 2004

Misi Merealisasikan Mimpi yang Indah

Posted by Mar at 7:07 PM
Aku baru beli magazine EH! keluaran Julai (cover gambar Zizan & Melissa yang iklan PONDS tu). Kat dalam tu terselit la pulak katalog AUSSINO. Selak punya selak.. aku sudah berkenan dengan dia punya bed sheet. Boleh juling bijik mata aku sebab semuanya aku berkenan. Aku nekad nak pi beli gak. At least dapat satu ok la. Boleh la aku bermimpi yang indah-indah..muakaka. Tapi masalah yang paling kritikalnya sekarang...semester ni aku dah berazam taknak/takleh belanja suka-suka hati sebab aku nak simpan duit untuk buat thesis & final project sem depan. Camno nak buat ni.

2 comments on "Misi Merealisasikan Mimpi yang Indah"

Marliza on 4:16 PM said...

not only that we share the same name, we like the same mag, and we shop for bedsheet at the same outlet. yeay. hehe.

Mar on 2:05 PM said...

Bedsheet dia cantik kan? Harga pun ok. MEMANG BERBALOI!

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal