Monday, May 16, 2011

Termimpi-mimpi

Posted by Mar at 8:13 PM
Cik P patut muncul hari ni.

Tapi Cik P masih belum muncul.

Nak gembira sangat nanti meraung sendiri.

Nak sedih. Apa ke hal la pulak kan?

Kerja pun selambak. Tak sempat kot nak fikir beriya.

1st appointment dengan doktor minggu depan.

Seminggu lagi. Lama jugak tu.

Tapi saya dah mimpi jumpa doktor tu. Siap doktor tu tulis surat untuk refer ke hospital kot. Tapi dalam surat ada tulis "clomid" dan perlu admit kat hospital sehari. Lepas tu kena MC. Panjang gak isi surat tu tapi tak berapa nak faham.

Gila ah. Dah termimpi-mimpi bagai ni.

3 comments on "Termimpi-mimpi"

Mummy Eda on 9:28 PM said...

Hihihi.. siap mimpi gitew!

Clomid - saya pun pernah try dulu.. but unlucky me.. tak lekat. Selain makan ubat.. hati, perasaan dan otak biar tenang sepanjang treatment.. dan doa pdNYA.. insyaAllah.. Dia maha mengetahui & maha penyayang.

Kem salam pd H---- moga apa yang kalian hajati akan dimakbulkan olehNYA...

aka Penjual Aiskrim Yang Cantik Manis (ahaks ;P )

PUANSTOBERI on 9:33 PM said...

huhu. mmg gitu la gayanya bila kita terpikir pikir. hihihi

Mar on 9:21 PM said...

Kak Eda,
Miss u so much. Bergenang air mata baca apa kak eda tulis. Moga semuanya dipermudahkan :). Kak, Mr H tanya, kak dah try ke pisang goreng tu? Kalau tak sedap, salahkan dia tau haha.

Kak Reen,
Itulah tu. Terfikir2, teringat2 sampai terbawak2 dalam tidur.

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal