Saturday, May 28, 2011

HSG biasa saja, keputusan mendebarkan

Posted by Mar at 10:00 AM
Baru balik buat HSG.

Tak ada la sakit sangat. Sakit sikit-sikit saja. Period pain lagi sakit rasanya. Tapi memang darah meleleh la sikit keluar lepas buat HSG tu.

Ingatkan doktor klinik tu nak bagi terus report untuk dibawa jumpa doktor saya Isnin ni. Tapi dia cakap dia akan hantar terus report tu pada doktor saya hari Isnin nanti sebab perlu tanya doktor saya for 2nd opinion.

Saya tanya, "Is there any problem?"

Dia jawab, "Don't worry. We just want to get 2nd opinion?"

Jumlah yang dibayar hari ini ialah RM190 untuk HSG.

Serius saya berdebar dan susah hati.

Kalau anda jadi saya, anda berdebar tak?

Lambatnya hari Isnin.


11 comments on "HSG biasa saja, keputusan mendebarkan"

Anonymous said...

of coz berdebar..mar, 2thn dulu aku dh melalui sgala mcm treatment ape yg tgh ko lalui skrg..so ko bersabar n ko perlu bertenang insyallah ada rezeki nnti, percayalah..-nani-

Mar on 9:04 AM said...

Debaran dah tak ada. Harapan saja yang menggunung sekarang :)

Nani said...

jgn berhenti berharap, aku tahu rezeki ko akn smpai xlama lg..percayalah mar,sntiasa berdoa, allah sntiasa mmberi ape yg kite mntk.. aku walupn dh ada twin tu tp cubaan utk concieve smpai skrg cuma blm ada rezeki..aku redha entah ada entah tdk..silap2 aku terpksa menjalani treatment infertility skali lg..aku pasrah pd ketentuan allah demi utk dpt anak..yg pnting ko kna pecaya pd diri ko ok mar..chaiyok2

Mar on 9:26 AM said...

Tq Nani. Dulu ko buat treatment kat mana? Lagi satu, mana ko jumpa blog aku ni? Aku ingat takde org yg dikenali baca blog ni. Hehe

Nani said...

blog ko aku terjumpa..mula xtau pn ko..bile dh bc n bc jmpa gmbr baru tau..e2 adalh kwn aku..hehe, aku dulu treatmnt infertility di HKL kn aku keje HKL dulu so aku dpt treatment dr pakar sana..alhmdulillah rezeki aku dpt baby di sna, skrg aku dh xkeja sna lg dh..dh bertukar ke tmpt lain..2 yg aku pning cubaan utk preggy xblh2 lg ni..xpelah ko pregnant dulu pas2 aku k..hehehe

Mar on 9:47 AM said...

Amin. Moga termakbul doa dan kata-kata ko. Ko keja kat mana sekarang?

Nani said...

aku mtk transfer dr HKL ke inst.penyelidikan kt bangsar..insyallah aku sntiasa mndoakn..aku prnh mengalami ape yg ko rase skrg mar..aku doakn yg terbaik utk ko..

Mar on 10:08 AM said...

TQ Nani :)

Anonymous said...

Its ѕuch aѕ уou read mу mind! You seem to κnow so muсh аpproximatelу this, such aѕ you wrote thе guide іn
it or ѕomеthing. Ι feel that уou could
do with ѕοme ρ.c. to driνе the message hοuse a little bit, hoωeνег instеad of that,
this іs great blog. A great reаd.
Ӏ will сertаinly be bаck.


Fеel freе to surf to my pagе: payday loans online

Anonymous said...

Sіnce the аdmin of thіs wеb
pagе is working, no heѕitаtion verу ѕhortly it will be
famous, due to іts quality cοntentѕ.


Here іs my web sіte ... payday loans

Anonymous said...

Ι thinκ thе аdmin оf this ωeb pagе is асtually working hard
for his website, sіncе hеre every dаta іs qualіtу
baѕed infoгmation.

Here is mу website :: Same Day Payday Loans

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal