Thursday, May 24, 2012

Alhamdulillah

Posted by Mar at 3:47 PM

Rezeki Khadeeja.

Susu saya tidaklah memancut-mancut meriah seperti orang lain. Tapi saya yakin Allah tahu apa yang terbaik untuk Khadeeja.

Sejak 13 April 2012 hingga 24 Mei 2012, jam 3.25 petang, saya sudah kumpul 416.5oz untuk Khadeeja.

Alhamdulillah. Syukur kepadaMu, Ya Allah.


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments on "Alhamdulillah"

PutriesNoora on 4:32 PM said...

alhamdulillah!=D

noradzlina.kamdani on 8:41 AM said...

tahniah...kak lin pun berdoa semoga kak lin dpt menyusukan bakal ank kak lin...
ada sorg kawan siap buat ais krim malaysia susu perahan tu utk ank2 dia yg dh umo 4 dan 3 tahun ...
baca ni

http://syikin-awalktoremember.blogspot.com/2012/05/sementara-menunggu-df-ku.html

melur.roslan on 2:27 PM said...

wow...kagumnye..kene jdkan akak contoh nie..sy pon nk jadi mcm akak la..hrp2 lepas baby keluar semangat ut BF berkobar2..amin

tahniah akak..

atud said...

seronoknya tengok stock susu... atud tak berjaya, terpaksa campur dgn susu formul.. sbb lemah semangat dan keluarga yg tak berapa menyokong exclusive breastfeeding.. nasib baik hubby sama2 menyokong bf walopun kdg2 tewas dgn org sekeliling ( dia la tukang bancuh susu dikala anak tgh menangis.. rasa mcm nak menitik air mata tengok anak minum susu formula... uwaaaa... )

hopefully Allah kurniakan atud anak lagi utk atud full bf nanti, insyaAllah...

Mar on 6:06 PM said...

Alhamdulillah

Mar on 6:07 PM said...

Terima kasih. Insyaallah kak lin. Wah. Kreatif kwn kak lin tu.

Mar on 6:09 PM said...

Insyaallah. Doa byk2. Akak pun sekali pam takde la dpt byk. Tapi akak fikir kumpul sikit2 lama2 jd bukit. Kan

Mar on 6:12 PM said...

Jgn rasa mcm tu. Kita semua nk yg terbaik utk anak kita. Kita usaha, lain2 serah pd Allah. Susu formula bkn tak baik langsung. Jgn sedih ok. Selagi boleh bf, bf. Tapi kalau x boleh, itu semua kan ketentuan Allah. *hugs*

TiNie on 8:30 PM said...

Mar, nak.tnya skit.kat mana nak beli botol2 atau.plastik utk simpan susu tu? sy baru brjinak utk buat stok susu.

Mar on 8:39 PM said...

Ada yg beli kat one baby world. Ada jgk beli kat fabulous mom. Try la tgk kat website diorang. Boleh beli online atau kat kedai dia terus

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal