Wednesday, October 26, 2011

Jatuh

Posted by Mar at 4:32 PM
Sejak pregnant dah 2 kali jatuh. Kejap tadi jatuh kali kedua.

Bukan jatuh terduduk.

Jatuh melutut. Dua-dua kali jatuh pun macam tu.

Rasanya tak apa-apa kot. Terkejut jer.

Harap baby kat dalam kuat.

Sorry, baby.
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 comments on "Jatuh"

AniE on 7:51 PM said...

take care..

Jumpa doc pun elok=))

Orang KeciL on 8:11 PM said...

hati-hati..takut gak..ganaz sgt mummy nye..

Lady Mira on 8:13 PM said...

lor... take care tau...

Mar on 9:28 PM said...

Anie. Tq. Hopefully baby tak apa2 la.

Orangkecil. Bkn ganas la. Clumsy. Hehe.

Ladymira. Tq. U pun. Take care ya.

PutriesNoora on 8:45 AM said...

wah...jage diri k..insyaAllah sume selamat..amin!=)

Mar on 9:06 AM said...

Noora. Harap2 mcm tu la. Doakan ya.

TiNie on 11:02 AM said...

saya pun clumsy jgk mar..masa bleeding haritu sbb hentak2 kaki untuk halau kucing, then terangkat baldi yg penuh air la, bangun dari posisi yang mengejut la..kesian dkt baby..kdg2 x sdr buat mcm tu..Mudah2an baby selamat dan sihat..dan mudah2an dia phm ibu dia ni ganas n clumsy skit..hehe

Mar on 5:37 PM said...

Tinie. Tu la. Harap2 baby kuat.

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal