Friday, February 01, 2013

Main redah tanpa adab

Posted by Mar at 1:07 PM
Kawan saya upload gambar ini di FB dengan caption "syiok. bule dpt mcm2 fresh dr pokok. (umah mak.) :D"

Tiba-tiba ada pulak yang main redah tanya, "bila due?" Serius saya rasa nak tampar orang yang bertanya tu. Dia sendiri tak pasti dengan apa yang dia tahu. Dengan berani dan tanpa adabnya tanya soalan tu. Apa dia fikir kawan saya ni tak ada perasaan? Tak terhiris? Tak terguris? Saya emo sangat masa baca komen kat FB kawan saya tu. Saya yang naik angin lebih-lebih. Geram. Sebab soalan tu sangat tak patut untuk diajukan.

Yang warna merah jambu soalan daripada si dia yang main redah. Warna biru jawapan reaksi kawan saya yang penyabar dan baik hati itu.



Paling best adalah komen daripada suami kawan baik saya yang penyabar dan baik hati itu (komen warna merah). Saya seronok sangat suami dia komen macam tu. Semoga si tukang tanya main redah itu sedar dan sentap.


4 comments on "Main redah tanpa adab"

CikNaa on 4:44 PM said...

setuju :) hape daaa..
btw, hai..

PUANSTOBERI on 7:54 PM said...

mungkin dia tgk menda masam2 tu kut.. huhu...

Anonymous said...

halahai.. tukang post kat fb pon x sentap.. tetiba je..

Mar on 3:24 PM said...

CikNaa, hai

Kekda, saya sensitif la bab2 ni. tak sesuai.

Cik tak ada nama, mana awak tahu tukang post tak sentap? Awak boleh baca isi hati dia?? Awak tak rasa awak tak tahu.

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal