Monday, September 12, 2011

Siri Mengidam atau Nafsu Serakah?

Posted by Mar at 11:05 PM
Hahaha.

Mengidam tu sekadar escapism.
Lebih kepada nafsu kot.

Hahahaha.


Kali pertama mengidam sejak pregnant. Roti nan cheese. Tak nak tempat lain punya. Nak yang di Medan Tuanku punya jugak. Makan habis. Tapi balik rumah, keluar isi perut semua masuk dalam toilet bowl.

Masih tak dapat. Ingat nak cari resepi buat sendiri.

Baru dapat petang tadi. Tak nak tempat lain punya. Nak yang di Midvalley sahaja. Sedap tapi mahal. Pejam mata jer la membayarnya.

Bubur berlauk Siam style. Sendiri masak. Bubur kosong. Telur goreng hancur. Ikan bilis goreng. Sayur campur. Chicken teriyaki Jusco mari. Limau wajib untuk sistem pembuangan. Nanti saya cerita tentang sistem pembuangan bermasalah saya sejak pregnant ni.

Bakso. Sendiri bikin. Termasuk bebola daging yang digentel sendiri. Sila kagum.




Panjang kan senarainya. Sahih. Ini nafsu ibu mengandung bukan anak yang dikandung.


Lariiiiiiiiii.

5 comments on "Siri Mengidam atau Nafsu Serakah?"

PUANSTOBERI on 8:11 AM said...

nan cheese tu napak lazat je. tp akak tak penah terai lagi.
hihi :D

Panglima Muda on 9:29 AM said...

alhamdulillah

Mar on 6:41 PM said...

Kekda: Rasa pun sodaapp

Panglima Muda : Alhamdulillah :)

ida napi on 10:27 AM said...

lama tak jenguk blog nie..tau2 tuanpunya dah pun peknan..Alhamdulillah n tahniah Mar..moga2 sihat selalu n jaga diri yer..

Mar on 6:07 PM said...

Alhamdulillah. Akhirnya setelah 3 tahun menunggu. Doakan ya :)

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal