Monday, December 09, 2013

Sedang mencuba lagi

Posted by Mar at 7:40 PM
AF belum datang lagi. Dah lewat. Biasa la kan. Hati berbunga-bunga la sekejap. Tapi takut nak check. Nanti jadi macam hari tu. Lepas check jer terus AF keluar. Usaha ke arah itu dah mula. Langkah pertama, kurangkan berat badan. Bagaimana? Jaga pemakanan dan bersenam. Berharap dapat buat secara natural saja kali ni. Kalau boleh tak mahu jumpa gynae lagi. Kalau boleh la. Kalau tak boleh akan ke sana juga. 

Gambar-gambar progress setakat ni dan apa yang saya makan. Saya dah mula sejak bulan Jun. Bersenam bulan ni baru buat betul-betul.


















Bacaan tekanan darah saya pun dah makin cantik sekarang. No more high bp. Ni bacaan semalam. Semalam sakit kepala. Ingatkan bp tinggi. Sekali ini yang keluar. Alhamdulillah. 


6 comments on "Sedang mencuba lagi"

Lady Mira on 9:13 AM said...

wow! chaiyok! badam n gajus tu makan cam tu ke or buat jus? mira pun dah start trying for next. harapan sama gak if blh tak mo jumpa gynea... kita tgk ketentuan Allah macamana.

Mar on 9:24 AM said...

Bakar dlm oven sekejap. Mkn mcm tu jer. Kita usaha jer mana yg mampu. Allah tahu apa yg terbaik utk kita. Allah knows best kan

iya on 10:34 AM said...

kagumnyeee saya tgk...good luckkkkkkk.teroskan usaha yerrrr :)

jumria alimuddin on 11:06 PM said...

Salam...
Sangat kagum dgn kesabaran utk mencuba....InshaAllah menjadi inspirasi dgn yg lain.... all the best :)

jumria alimuddin on 11:09 PM said...
This comment has been removed by the author.
IBU PUSPITA on 9:42 PM said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

 

.T.e.n.t.a.n.g.A.k.u.D.a.n.D.i.a. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal